Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Παναχαϊκή – Αιολικός 1-0

FB_IMG_1481674166590

Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής πήρε η Παναχαϊκή, που επικράτησε με 1-0 του Αιολικού, σε ματς που διεξήχθη σήμερα στις 14.00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγυιάς.

Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr, οι γηπεδούχοι,, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και τον Κώστα Χαλκιά να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 4,5 χρόνια (!), ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 14ο λεπτό.

Έπειτα από ένα γρήγορα εκτελεσμένο κόρνερ, που έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του Αιολικού, ο Πιτταράς έκανε τη σέντρα και ο Μωραΐτης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Γιώτα

Ο Αιολικός ισορρόπησε στη συνέχεια, αλλά ενώ είχε κατοχή της μπάλας δυσκολευόταν να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0 και στην επανάληψη ο Γιάννης Πολλαετίδης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα με την είσοδο των Σπάρταλη και Μίχου, διεκδικώντας το γκολ της ισοφάρισης.

Ωστόσο οι Πατρινοί απείλησαν στο 62′ με τον Πολυχρόνη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε με υπερένταση ο Γιώτης. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία των Μυτιληνιών, στο 78ο λεπτό, ο Σπάρταλης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Αιολικός πίεσε, κλείνοντας στα καρέ της την Παναχάίκή, χωρίς όμως τελική προσπάθεια. Η ομάδα της Πάτρας “κλείδωσε” το αγαπημένο της σκορ φέτος, το 1-0 και παρά τη διάθεση των παικτών του Αιολικού τίποτα δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ρούτση από την Κόρινθο.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή : Χαλκιάς, Γεωργαντόπουλος (66′ Κωνσταντινίδης), Τσαφταρίδης, Αδαμόπουλος, Σούλης Σ., Δημητρίου, Παπαδόπουλος (74′ Γκίνο), Μπιτσάκος, Μωραΐτης, Πολυχρόνης (81′ Στεργίδης), Πιτταράς)

Αιολικός : Γιώτας, Ιωαννίδης (46′ Σπάρταλης), Κρητικός, Καπταγιάννης (60′ Μίχος), Τάχιας, Κεσίδης, Ραζάκ, Παληγεώργος, Μανουσάκης (74′ Τόλιας), Χρήστου, Μπουρούς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected