Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-3

Χωρίς τίτλοΔεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας για πρόκριση στον Πανθρακικό ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε 3-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Όπως αναφέρει το FL News, οι Περιστεριώτες με δυο γκολ του Τόνσο (11’, 53’) κι ένα του Μπαστακού (13’) «σφράγισαν» γρήγορα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην πίεση του Ατρομήτου, αλλά στο δεύτερο μέρος οι νεαροί παίκτες έδειξαν καλά στοιχεία.

«Ζεστός» μπήκε στο γήπεδο ο Ατρόμητος, παρά τη χαμηλή θερμοκρασία στην Κομοτηνή και από το πρώτο 15λεπτο φρόντισε να «καθαρίσει» την υπόθεση – πρόκριση. Η ομάδα της Κομοτηνής υποχρεώθηκε από το πρώτο λεπτό να αμύνεται και παρά τις καλές επεμβάσεις του Τζελέπη, ο Τόνσο στο 11’ και ο Μπαστακός στο 13’ πέτυχαν νωρίς το 0-2.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν περιθώρια να αντιδράσουν. Ο Ατρόμητος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και παρότι έριξε ρυθμό μετά τα δύο γκολ, ο Πανθρακικός τέλειωσε το ημίχρονο με δύο τελικές. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 53’ ο Τόνσο με ατομική προσπάθεια «χόρεψε» την άμυνα και πλάσαρε εύστοχα τον Τζελέπη, για το 0-3. Στην τρίτη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ του Ατρόμητου, το σουτ του Ηλιάδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Οσο περνούσε η ώρα, οι «πράσινοι» κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Νίκου Παπαδόπουλου, εκτός από μια εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου στο 82’. Το 0-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας τον Ατρόμητο τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74’ Κυριαλάνης), Πλέγας (79’ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65’ Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος Ν., Κατράνης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ούμπιντες (30’ Νάτσος), Τόνσο (60’ Δ. Παπαδόπουλος), Κεϊτά, Λημνιός (63’ Γκουγκούδης), Μπαστακός, Στόιτσεφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected