Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Παυλίδης, Γιάντσης στην Αριδαία, Ημαθιώτικη τριπλέτα στη Νεοκαισάρεια. Όλοι οι ορισμοί της 13ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

alexandriamou_spor20160150Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι διαιτητές και βοηθοί της 13ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 18/12.

Στην αναμέτρηση του Αλμωπού Αριδαίας με τον Απόλλων Παραλιμνίου για τον 1ο όμιλο, η ΚΕΔ όρισε τον Χρήστο Παυλίδη από την ΕΠΣ Ημαθίας, με πρώτο βοηθό τον Κώστα Γιάντση από την ίδια Ένωση, ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Χρήστος Τζιαμπάζης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

1191150Την ίδια ώρα, στο ματς του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τον Ολνμπιακό Βόλου, ρέφερι της συνάντησης θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Μιχάλη Κελεσίδη και Θανάση Παπαδάκη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΦΑΣ Νάουσα στην Καβάλα, η ΚΕΔ όρισε τους Πασχάλη Τρακαλιάνη, Νίκο Σάββα και Αχιλλέα Αναστασιάδη από τις Σέρρες

Όλοι οι ορισμοί της 13ης αγωνιστικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected