Basket

Στην Αλεξάνδρεια για το το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΑΟΚ Βέροιας (pregame, δηλώσεις Τούσα-Γκανά)

aok_1022
Με την αναμέτρηση στο Κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο της Α ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΑΟΚ Βέροιας.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα στοχεύει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μισό της φετινής σεζόν και να προχωρήσει στη συνέχεια στην απαραίτητη ανασυγκρότηση (αλλά και την ενδεχόμενη ενίσχυση) ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Το τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας δεν έχει την αίγλη παλαιότερων χρόνων ωστόσο δεν παύει να παρουσιάζει ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους στο Κλειστό της Αλεξάνδρειας.

Εκτός αγώνα για τον ΑΟΚ θα είναι ο Ιορδάνης Τυριακίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανεδεσσαϊκό, ενώ πλησιάζει στο 100% η ετοιμότητα του Χάρη Χρυσάφη, ο οποίος ήταν μεν στην αποστολή του Σαββάτου αλλά προφυλάχθηκε και δεν αγωνίστηκε.

Δηλώσεις :

aok_1092-horzΘωμάς Τούσας : “Τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και θέλουμε να κλείσουμε το πρώτο μισό της σεζόν με μια νίκη. Μπορεί ο αντίπαλος μας να είναι πιο αδύναμος αγωνιστικά σε σχέση με παλαιότερες χρονιές, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Απομένει η σημερινή προπόνηση και το προγραμματισμένο φιλικό της Πέμπτης και εκεί θα διαπιστώσουμε την ετοιμότητα της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου”

Βασίλης Γκανάς: “Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια νεανική ομάδα που ψάχνει νίκες για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας και να παρουσιαστούμε σοβαροί στο γήπεδο για να προσθέσουμε ακόμα δύο βαθμούς για να κάνουμε καλές γιορτές. Συνοψίζοντας μετά το πέρας του πρώτου γύρου, μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας.Το σημαντικό είναι ότι έχουμε μείνει μακριά από τραυματισμούς και με τον καιρό η ομάδα δείχνει πιο δεμένη. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ώστε το Μάιο που κρίνεται το πρωτάθλημα, να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με τις οικογένειες τους, υγεία και ότι σας στέρησε το 2016 να το βρείτε στο νέο έτος”.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Πανεδεσσαϊκός – Βατανιακός / Σάρισα
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΑΟΚ Βέροιας
ΑΟΚ Γουμένισσας – ΓΑΣ Έδεσσας
Σκυδραϊκός – ΦΟ Αριδαίας
Ζαφειράκης Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
ΑΓΕ Πιερίας – ΓΑΣ Βαφύρας

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected