Η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και η βούληση για άμεση χρήση ιατρών – νοσηλευτών!

DSCN0192

Η συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη (15/12) στα γραφεία της Ένωσης, έβγαλε ειδήσεις τόσο για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας όσο και για το μέγιστο θέμα της ιατρικής κάλυψης των πρωταθλημάτων.

Όσον αφορά το Κύπελλο, η κλήρωση των προημιτελικών του θεσμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/12 στα γραφεία της Ένωσης, με πιο πιθανή ώρα στις 18.00μμ

Ας θυμηθούμε ποιες ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα :

ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΑΕ Χαρίεσσας

Αριστοτέλης Νάουσας

ΑΣ Πατρίδας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Κεραυνός Επισκοπής

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 11/1, μια ημερομηνία που φαίνεται να προκρίνεται αντί της 4ης Γενάρη, η οποία επίσης έπεσε στο τραπέζι. Όπως και να χει, η κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον….

Το θέμα των ιατρών – νοσηλευτών

Από κει και πέρα, το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση είναι η βούληση του προέδρου κ. Βασίλη Φωτιάδη αλλά και όλων των μελών, να υπάρξει ιατρική παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣ ακόμη και από αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν ήδη βρεθεί νοσηλευτές και εκπαιδευόμενοι ιατροί οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν στη νέα αυτή προσπάθεια και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να καλυφθούν και οι 11 αγώνες του Σαββάτου (Α1 και Β Ερασιτεχνική) αλλά και οι 12 της Κυριακής στην Α2.

Όσον αφορά τα έξοδα αυτών, θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση (πιθανώς και αύριο Παρασκευή) για το πως και με ποιο τρόπο θα καλυφθούν.

Ένα θέμα (σ.σ. των ιατρών) που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το SportsUp ως το μείζον ζήτημα στα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας και φαίνεται πως υπάρχει η θέληση από τη νέα διοίκηση της Ένωσης να λυθεί και μάλιστα άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected