Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Όλο και πιο κοντά η αφαίρεση βαθμών!

3acc00f884bed817ff6ed0ea76ebc8bc_98302Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Καλλιθέα, που λόγω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής μετά από αίτηση τριών ποδοσφαιριστών, κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Όπως αναφέρει το SDNA, με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ομάδα του Ελ Πάσο, βλέποντας πλέον το φάσμα του υποβιβασμού. Μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέπεσε η εγγυητική επιστολή ύστερα από αίτηση των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας Μιχάλη Φράγκου (φωτ), Θανάση Κατσούλη και Κώστα Παγώνη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι τρεις παίκτες θα μοιραστούν το ποσό των 12.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην εγγυητική της Καλλιθέας, η οποία καλείται να καλύψει εκ νέου το συγκεκριμένο ποσό εντός 15 ημερών, σε διαφορετική περίπτωση θα ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και η ΕΕΑ θα εισηγηθεί τον υποβιβασμό της.

Η εισήγηση βέβαια δεν είναι δεσμευτική για την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, τη στιγμή που ο αθηναϊκός σύλλογος κινδυνεύει και με ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Φράγκου, Μασένα και Τεγούση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected