Κατηγορίες
Basket

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαξε 81-70

233327Πελατειακές σχέσεις χτίζει στο ΟΑΚΑ με τη Φενέρ του Ζοτς ο Παναθηναϊκός! Με ολοκληρωτική εμφάνιση και παραλίγο triple-double του Καλάθη, οι πράσινοι «σκότωσαν» ακόμα μια φορά τον… παλιόφιλο (81-70).

Την πρώτη μεγάλη νίκη του στην φετινή Ευρωλίγκα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Με τον Καλάθη να οργιάζει σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς, οι πράσινοι «σκότωσαν» την Φενέρμπαχτσε με σκορ 81-70 και υποχρέωσαν τον Ομπράντοβιτς στην τέταρτη ήττα σε ισάριθμες «επισκέψεις» του στο ΟΑΚΑ ως κόουτς των Τούρκων.

«Μαγικός» ο Καλάθης που έπαιξε σαν πραγματικός αρχηγός υπό το βλέμμα του Δημήτρη Διαμαντίδη από τα επίσημα. Ο διεθνής γκαρντ κατέγραψε 16 πόντους (5/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές), μοίρασε 11 ασίστ, κατέβασε 8 ριμπάουντ, είχε 5 κλεψίματα(!) και μόλις ένα λάθος. Πραγματικά τρομερός… Στους 14 σταμάτησε ο αθόρυβος Νίκολς, από 10 είχαν Φελντέιν και Ρίβερς, 9 ο Σίνγκλεντον με πάμπολλη δουλειά σε όλους τους τομείς, άλλους τόσους ο Μπουρούσης με κρίσιμους πόντους στην τελευταία περίοδο, δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Παππάς.

περισσότερα για το παιχνίδι στο sport-fm

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected