Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου!

DSC_8491Με ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι Πιερείς, κατάφερε ο Ολυμπιακός Βόλου και πέρασε νικηφόρα από το Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, κερδίζοντας 0-1 τον τυπικά γηπεδούχο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Όπως αναφέρει το pieriasport, κανείς δεν θα θυμάται τίποτα από το πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα των 45 πρώτων αυτών λεπτών, χωρίς μια απειλητική φάση μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε πιο ψηλά για φτάσει κοντά στην εστία του Σαρρή αλλά οι παίκτες της Ανθούλας Σαββίδου ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδιναν χώρους στους αντιπάλους τους.

Οι παίκτες της ομάδας της Μαγνησίας προσπαθούσαν με σουτ από μακριά με σουτ να βρουν την εστία της ομάδας της Πιερίας με την πρώτη καλή φάση να καταγράφεται στο παιχνίδι στο 76΄όταν η μπάλα έφτασε στον Φλίγκο που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή του Σαρρή και πλάγια δεξιά αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε κόρνερ το οποίο δεν προβλημάτισε τους γηπεδούχους.

Στο 90΄ο Καμπερίδης σταμάτησε αντεπίθεση της ομάδας του Βόλου αφού ανέτρεψε τον Σταύρου και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του Μαλούτα. Στο 90+3΄ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι που είδε μέσα στην περιοχή του Σαρρή. Ο Οικονόμου δεν αστόχησε για να διαμορφώσει το τελικό 0-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία, με βοηθούς τους Κελεσίδη και Παπαδάκη από την ίδια Ένωση.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Πετρουζέλλης, Καμπερίδης, Ζώβληκας, Σιδηρόπουλος (84΄ λ.τ. Δαδάκος), Νάκας, Μανίκας (74΄ Βαταμίδης)

Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Ιωαννίδης (72΄Κόκας Δημ.), Κωστόπουλος, Στουρνάρας, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δωματάς (84΄Κόκκας Αρ.), Οικονόμου, Φλίγκος, Σταυρου, Αναστασίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected