Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Που το πάει η… κυρία με τις 13 συνεχόμενες νίκες; (vid)

proxyΟ Ντιέγκο Κόστα σκόραρε με κεφαλιά και η Τσέλσι πέρασε και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με το…γνωστό 1-0, για την 11η σερί νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ!

Όπως αναφέρει το novasports.gr, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, συνέχισε την πορεία της προς τον τίτλο βάζοντας σε πίεση τους διώκτες της, καθώς βρίσκεται πλέον 9 πόντους πάνω από Λίβερπουλ και Άρσεναλ και 10 από την Μάντσεστερ Σίτι, που είναι πλέον υποχρεωμένες να κερδίσουν.

Οι Λονδρέζοι, έκαναν ρεκόρ σερί τριπόντων στην ιστορία τους, με τον Ντιέγκο Κόστα στο 44ο λεπτό να δέχεται την σέντρα του Αθπιλικουέτα και να νικά τον Χένεσι με γυριστή κεφαλιά. Ο Ισπανοβραζιλιάνος, έχει 13 γκολ φέτος, ένα παραπάνω απ’ ότι όλη την χρονιά πέρσι, ενώ συμπλήρωσε 50 σε μόλις 97 εμφανίσεις με την Τσέλσι!

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αλόνσο να έχει δοκάρι στο 84′.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη παρουσίασαν για άλλη μία φορά τα γνωστά τους αμυντικά προβλήματα και συνεχίζουν την μάχη για την παραμονή.

Μοναδικό ψεγάδι σε άλλη μία επιτυχημένη μέρα για την ομάδα του Κόντε, το γεγονός ότι οι Ντιέγκο Κόστα και Ενγκολό Καντέ δέχτηκαν κίτρινες κάρτες και θα χάσουν το επόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μπόρνμουθ.

https://www.youtube.com/watch?v=f_vxv-wQIYI

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected