Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Η αλήθεια είναι ότι με τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εκλογές της ΕΠΣ Ημαθίας, ο δεύτερος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής μας έλειψε!

Άλλωστε, η φετινή μάχη είναι από τις πιο δραματικές των τελευταίων ετών κι αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή καθώς αν δει κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, πάνω από τις μισές ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Νέα Γενεά Νικομήδειας, που για την αυριανή 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου φιλοξενείται στη Ραχιά από την ΑΕΠ Βέροιας, μία εκ των ομάδων που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν έναν βαθμό για να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ο στόχος όμως είναι η νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα για ακόμη καλύτερες γιορτές. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι με νίκη πλησιάζουν ακόμη περισσότερο τους αυριανούς τους αντιπάλους και συνεχίζουν να βρίσκονται στον…αφρό όσον αφορά την άνοδο.

Σπουδαίο παιχνίδι και στη Μαρίνα, όπου ο τοπικός ΑΟΜ υποδέχεται τον Αριστοτέλη Νάουσας. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική, κάτι το οποίο αγνοούν οι “κυανόλευκοι” το τελευταίο διάστημα, καθώς η τελευταία τους νίκη ήταν στις 6 Νοεμβρίου κόντρα στη Δόξα Νάουσας.

Ο δεύτερος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου και έχει την ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στην Παναγιωπούλα, όπου η Δόξα Νάουσας υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων, δύο από τις ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ των διεκδικητών της ανόδου. Αμφότερες παρουσιάζουν αξιοσημείωτη σταθερότητα φέτος (οι γηπεδούχοι έχουν μόλις δύο ήττες και οι “πράσινοι” μία) και αναμένεται ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες που θα κριθεί (αν κριθεί) στο γκολ.

Τέλος στο Μακροχώρι, η Ακαδημία Βέροιας θα επιδιώξει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Ράχης, μια δύσκολη ωστόσο αποστολή καθώς οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται πάντα μέσα στο…κόλπο της ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

17/12 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Μακεδόνας Βέροιας  6-0 (Σουλιώτης, Αντωνιάδης 2, Ρηγόπουλος, αυτογκόλ, Δήμου)

ΑΟ Μαρίνας – Αριστοτέλης Νάουσας

ΑΕΠ Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ακαδημία Βέροιας – Εθνικός Ράχης

Δόξα Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε εδώ τη τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected