Κατηγορίες
Γενικά

ΑΕ Σπάρτη – ΑΕΛ Καλλονής 1-1

15645488_734379206720786_1271095122_nΤην πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Football League έφερε η Σπάρτη με σκορ 1–1 απέναντι στην Καλλονή.

Η ομάδα της Λακωνίας προηγήθηκε με κεφαλιά του Αναστασάκου στο 31′, αλλά η Καλλονή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Φράγκο έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπάρτη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρτσαμπά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από το 20′ και μετά όμως η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς όμως να κατορθώνει να βγάλει τη μεγάλη φάση, Η φάση από την οποία προήλθε το 1-0 για τους γηπεδούχους ήταν από στημένη φάση και συγκεκριμένα στο 31′ όταν ο Αρσενίεβτις εκτέλεσε κόρνερ και ο Αναστασάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι Καλλονιάτες όμως έβγαλαν αντίδραση και στο 41′ με όμορφη ενέργεια του Φράyκου, που πήρε τη μπάλα με πλάτη στην εστία και γύρισε και εκτέλεσε εύκολα, έφερε ξανά το ματς στα ίσια.

Η Καλλονή που πήρε ψυχολογία από την ισοφάριση, στο 51′ πήρε και ανέλπιστο δώρο, την δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Καρτσαμπά για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τη Σπάρτη να πατάει καλά στο γήπεδο ακόμα και με παίκτη λιγότερο και να απειλεί ξανά με τους Ηλιόπουλο και Αναστασάκο.

Η καλύτερη στιγμή για την ΑΕΛΚ, που άγγιξε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, σημειώθηκε στο 71′ με τον Φράyκο ξανά σε θέση βολής, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το isports.gr, το σημαντικότερο στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το γεγονός ότι περισσότεροι από 900 φίλαθλοι στήριξαν την σημερινή προσπάθεια της Σπάρτης και φώναζαν υπέρ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.  Ανάρτησαν μάλιστα και το ακόλουθο πανό με το σύνθημα: “ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΕΕ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ”

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος (69′ Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Αρσενίεβιτς (82′ Ηλιόπουλος), Βελλίνης (68′ Κατσίκης), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα (69′ Κέρι), Φράγκος, Μπουρντουζάν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected