Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 0-1 (photos)

Χωρίς τίτλοΟύτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε η Αναγέννηση να εκμεταλλευτεί την άλλοτε απόρθητη έδρα της, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τον Κισσαμικό.

Το ΔΑΚ Καρδίτσας στο φετινό πρωτάθλημα έχει αποδειχτεί «αχίλλειος πτέρνα» για την τοπική ομάδα που μετρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με την ανάλογη συγκομιδή βαθμών. Ταυτόχρονα η μεγάλη νίκη στο Αιγίνιο δεν είχε την συνέχεια που περίμεναν  για να υπάρξει ώθηση στην ομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι δεν ήταν κακοί. Αντίθετα ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους αλλά εμφανίσθηκε πάλι το μεγάλο τους πρόβλημα: Η αναποτελεσματικότητα στις λίγες  ευκαιρίες που δημιουργούν.

Δέχτηκε ένα γκολ σε μια φάση που κακώς οι παίκτες της ολιγώρησαν αναμένοντας εφαρμογή του fair play και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων που διαφύλαξαν σχετικά εύκολα, ειδικά στο Β’ ημίχρονο το αποτέλεσμα.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισδκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Ντιατά (80′ Ξέρρας), Μπιτέλης (63′ Ελ Σαγιέντ), Ντάνκουα (46′ Τζέκος)

Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Τσεκρέζος, Μάντζης (70′ Βλάχος), Παντελάκης, Μαρτίνεζ (90′ Αντωνιάδης), Θέος (82′ Κουρελλάς), Ένγκουεμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected