Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Λάρισας – Διαγόρας Σεβαστής 3-1 (photos)

8e26aac492ce3b66794f5229a55cd5c4_P1200262Ακόμα μια νίκη πέτυχε σήμερα (18/12) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας καθώς επικράτησε με 3-1 του Διαγόρα Σεβαστής για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη σκοράροντας νωρίς έβαλε τις βάσεις νίκης την οποία κλείδωσε στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Διβανέ και έτσι θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή καθώς έφτασε τους 33 βαθμούς, έναντι 30 του Ολυμπιακού Βόλου και 28 της Σεβαστής.

Μέσα σε τσουχτερό κρύο λοιπόν η σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης παρουσία 200 περίπου φίλων του Απόλλωνα που βρέθηκαν εκεί να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών της λαρισινής ομάδας.

Σε ένα ματς στο οποίο δεν είχε πολλές φάσεις ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σκοράροντας τρεις φορές, ενώ πέτυχε τον στόχο του να σκοράρει νωρίς και να φέρει το ματς στα μέτρα του καθώς από το 15′ ήταν μπροστά με 2-0. Μια αδράνεια στην άμυνα έφερε και την μείωση του σκορ από τον Διαγόρα Σεβαστής που δεν απείλησε καθόλου στην αναμέτρηση και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε την υψηλή βαθμολογική θέση που κατέχει.

Μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία σφραγίστηκε στο 89′, για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη παρα τις απουσίες, ενώ φανέλα βασικού πήραν ο Συράκος μετά τον τραυματισμό του και ο νεαρός Κολοβός σκόρερ του δεύτερου γκολ της λαρισινής ομάδας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Αγρόδημος, Κυριάκος (69′ Γκουντρουμπής), Πέντα, Κολοβός, Σουλίδης (60′ Διβανές), Συράκος (83′ Καμπέρης).

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Ίτσιος, Σκλιοπίδης (58′ Τάχος), Σαμανίδης, Καλουσίδης, Αβραμίδης, Καρατζάογλου, Δεμιρτζόγλου, Κουντουριώτης, Μπενίσκος (54′ Χατζηκωνσταντίνου), Καράμπελας, Μυλωνάς (70′ Κουμπουλά).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected