Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν!

DSC_0030-3-696x493Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εθνικός και Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου στη Φιλιππιάδα, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

“Φουριόζα” ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα του Ελευθεροχωρίου απειλώντας την εστία του Τρανουλίδη μόλις στο 11ο λεπτό με το σουτ του Γιαννούλα. Στο 21΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Θεολόγης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Άτσκα. Στο 34΄ κεφαλιά του Κουμπή ο Θεολόγης με τη βοήθεια και του δοκαριού έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 37΄ πλασέ του Τεντολούρη από ύψος της μικρής περιοχής σε ετοιμότητα ο Τρανουλίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Όπως αναφέρει το sportime24, στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Εθνικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε την εστία του Ελευθεροχωρίου. Στο 58′ ο αρκετά δραστήριος Μπαλογιάννης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 67′ κεφαλιά του Ντανάι περνά δίπλα από το δοκάρι του Θεολόγη. Όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός έπεφτε, με τον Εθνικό να προσπαθεί να αιφνιδιάσει, το σκορ όμως δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μαλλάτος (83΄Μπότσαρης), Ντανάι, Δημουλάς (90΄Χαριτόπουλος), Βραχνός, Τσουλιάης, Κουμπής, Άτσκα, Καραχαλίδης (67΄Παπακίτσος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Νίκος Μανούρας): Θεολόγης, Νάκου, Τσιγαράς (77΄Σκρέκας), Ρόμπος, Σκόνδρας, Μπαλτιμάς, Γιαννούλας, Ψύρρας (68΄Φλιούκας), Τεντολούρης (62΄Βερβέρας), Γόρδιος, Καραστέργιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected