Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-4

Cz9Rzc-W8AArYV6Στο τελευταίο παιχνίδι του μέσα στο 2016 ο Πανιώνιος παρέδωσε δωρεάν μαθήματα πρακτικού ποδοσφαίρου στον Λεβαδειακού επικρατώντας με 4-1 στη Λειβαδιά.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ήταν ίσως και η τελευταία φορά που ο Ιστορικός αγωνιζόταν μ’ αυτό το ρόστερ.

Ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια αν ο Πανιώνιος στο πρώτο του παιχνίδι στο 2017 θα έχει στο ρόστερ του και τον Σιώπη και τον Ρισβάνη και τον Ανσαριφάρντ και τον Μασούντ. Οι μεταγραφικές σειρήνες είναι πανίσχυρες!

Πάντως όσο ο Ιστορικός αγωνίζεται πλήρης και με παίκτες αυτής της ποιότητας ελάχιστες ομάδες μπορούν να τον κοντράρουν στην Ελλάδας. Και σ’ αυτές προφανώς δεν συγκαταλέγεται ο Λεβαδειακός ακόμα και στην έδρα του.

Το 0-1 από τον Ρισβάνη στο 36′ μπορεί να ισοφαρίστηκε από τον Γιακουμάκη στο 43′ από τη στιγμή όμως που ο Κόρμπος έκανε το 1-2 ένα λεπτό αργότερο, στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα μπορούσε να υπάρξει επιστροφή.

Άλλα δύο γκολ για τον Ιστορικό από τον Μασούντ στο 50′ και από τον Μπεν στο 65′ και ο γάμος σχόλασε οριστικά και αμετάκλητα με θριαμβευτή τον Πανιώνιο.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καραχάλιος (57′ Καψάσκης), Καλτσάς (57′ Μάγκας), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (79′ Σέκα)

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος, Σιώπης, Μπεν (86′ Βουκελάτος), Φούντας (77′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ, Μασούντ (89′ Σαββίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected