Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σαρωτικός για ακόμη μία Κυριακή!

1482066819786246Το τρένο της Καλαμαριάς δεν σταμάτησε ούτε στους Νέους Επιβάτες με την αρμάδα του Καλαϊτζίδη να φεύγει με ένα ακόμη τρίποντο από το γήπεδο

Σαρωτικός ο Απόλλων Καλαμαριάς για ένα ακόμη παιχνίδι πέρασε και από την έδρα του ΑΟ Καρδίας με 1-4 και κράτησε την διαφορά από ΑΠΕΛ και Δόξα Δράμας. Σύμφωνα με το metrosports.gr, το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος καθώς μπήκαν τα τέσσερα γκολ από τα πέντε γκολ του παιχνιδιού. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Καρδίας καθώς στο 25ο λεπτό προηγούνταν στο σκορ με 0-2.

Ο αγώνας:

Ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις αλλά με τέσσερα γκολ ήταν το πρώτο που βρήκε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να προηγείται με τρία τέρματα διαφορά του ΑΟ Καρδίας.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Πόποβιτς με ένα σουτ-κεραυνό άνοιξε το σκορ. Στο 25ο λεπτό ο Ν’Λουντούλου έκανε ωραία προσωπική ενέργεια και έβγαλε τη σέντρα με τον Κυβελίδη έκανε το σουτ και κατέληξε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Συμελίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης μείωσε για την Καρδία με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αγτζίδη. Το 1-2 όμως δεν ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου καθώς στο 38ο λεπτό ο Απόλλωνας έκανε το 1-3 με πέναλτι του Πόποβιτς που κέρδισε ο Ν’Λουντούλου έπειτα από σουτ του και χέρι του Μπιμπισίδη Δ.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το δεύτερο μέρος, με δύο μόνο αξιοσημείωτα γεγονότα. Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Κωνσταντινίδης πέτυχε γκολ αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο 74ο λεπτό ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Το μόνο που άλλαξε στις καθυστερήσεις ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Γεωργιάδη να «γράφει» το 1-4 με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Συμελίδης από τον Μπιμπισίδη.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρδίας (Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Μαυρής ( 82’ Πιαστόπουλος), Κουκουρώνης, Μπιμπισίδης Γ., Μπιμπισίδης Δ., Γιδάρης, Ξανθόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αγτζίδης (62’ Μήτσιας), Βόσδου, Προσκυνητόπουλος (67’ Δούκας)

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης) : Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (90’ Ντόϊκιτς), Καπίας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (92’ Λιόνης), Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς (78’ Φάμπιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected