Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Στις ράγες το…τρένο του Αγροτικού Αστέρα Αγία Βαρβάρας! (photos)

IMG_9331Μία ακόμη νίκη και 3×3 για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που επικράτησαν σήμερα (18/12) των Ολυμπιώτισσων Ελασσόνας με σκορ 6-2.

Το ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα είναι ιδανικό για την ομάδα του Γιάννη Γιάννου και φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί κάποιο εμπόδιο στο δρόμο για την επιστροφή στη Β Εθνική.

Αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης

5′ ΓΚΟΛ! Πάσα ακριβείας της Ντούσκα για την Παπαδοπούλου, η τελευταία με σουτ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της (1-0)

9′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον Αστέρα με την Παπαδοπούλου, η οποία δέχτηκε την κάθετη πάσα της Μουρατίδου και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 2-0.

13’ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ για τις φιλοξενούμενες, η Κανελλάκη απομάκρυνε προσωρινά και η Χατζούλη που έγινε αποδέκτρια της μπάλας, “έγραψε” το 2-1

16’ ΓΚΟΛ! Γέμισμα της Παπαδοπούλου στη μεγάλη περιοχή και η Ντούσκα με κεφαλιά έστειλε της Συμεωνίδου για το 3-1.

17′ Σουτ της Μουρατίδου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι

30′ Σουτ της Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι

33′ Σωτήρια επέμβαση της Συμεωνίδου σε σουτ του Παπαδοπούλου.

40΄Σουτ της Μουρατίδου στην κίνηση στο ύψος της περιοχής, απέκρουσε σωτηρία σε κόρνερ η Συμεωνίδου.

47′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, από το ημικύκλιο του κέντρου του γηπέδου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

51′ Σουτ της Καλαϊτζόγλου από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52’ Τετ-α-τετ της Κιουτάχιαλη, απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακας.

55′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση με την Παπαδοπούλου για τις “πράσινες”, η πρώτη σκόρερ της ομάδας με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (4-1).

69′ ΓΚΟΛ! Κούρσα της Μουρατίδου από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε τέσσερις παίκτριες, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Συμεωνίδου (5-1)

62′ ΓΚΟΛ! Μείωσαν οι φιλοξενούμενες με τη Χατζούλη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και με πλασέ από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κανελλάκη.

72′ Τετ-α-τετ η Μουρατίδου το σουτ όμως που δοκίμασε, απέκρουσε στην έξοδο της η Συμεωνίδου.

79′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση με την Μουρατίδου, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τη Συμεωνίδου, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

90+1′ Αευθείας εκτέλεση φάουλ της Στρίμπα, απέκρουσε η Συμεωνίδου σε κόρνερ.

IMG_9338

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Καλαϊτζογλου (63′ Δεληγιαννίδου Αγ.), Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα (83′ Τελχαλάλι)

Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας: Συμεωνίδου, Σταμουλοπούλου, Φούντα, Παπαδήμου, Κατσάρα, Ζουρλαδάνη, Μπακόλα (82′ Μπουρουζίκα), Χατζούλη, Σανίδα, Γκαραγκονούλη, Πούλιου.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected