Basket

Ζαφειράκης Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 68-40 (photos+vid)

megas1Νικηφόρο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της ΕΚΑΣΚΕΜ και παράλληλα τελευταίο για το 2016 για τους άνδρες του Ζαφειράκη.

Στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Ζαφειράκη επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Χάρη στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία, την πίεση και τα κλεψίματα η ομάδα της Νάουσας βρέθηκε μπροστά ακόμα και με 30 πόντους εξουδετερώνοντας πλήρως τους αντιπάλους της.

Η ομάδα των Γιαννιτσών κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ στα 2 πρώτα δεκάλεπτα (15-12) και (29-22) αντίστοιχα. Με την αρχή της τρίτης περιόδου ο Ζαφειράκης πάτησε γκάζι, έσφιξε την άμυνα του, κέρδισε μπάλες και βγήκε στον αιφνιδιασμό. Ο Ζαφειράκης ήταν εύστοχος και από την γραμμή των τριών πόντων με τους Μουρατίδη- Ζιάνη να «πυροβολούν» και να δίνουν αέρα 22 πόντων με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο προπονητής του Ζαφειράκη κ. Νίκος Τούφας έδωσε χρόνο συμμετοχής και δοκίμασε σχήματα με όλους τους παίκτες καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος έδειχνε αδύναμος να αντιδράσει.

Το τελικό 68-40 βρήκε τους παίκτες του Ζαφειράκη στο κέντρο του γηπέδου να αφιερώνουν την νίκη τους στον προπονητή της ομάδας Θανάση Πουρλίδα που για προσωπικούς λόγους δεν βρέθηκε στο γήπεδο.

Ζαφειράκης: Βάιγκαντ-8, Τούφας-10, Μουρατίδης-12, Βαδόλας-3, Ζαχαριάδης-2, Ζιάνης-9, Σκουλαριώτης-10, Σιδηρόπουλος-2, Ζέφυρος-4, Λιόλιος-10, Μπολιος

Δείτε το video:

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected