Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (17-18/12)

ακαδημια βεροιαςΤμήματα Υποδομής

Στο Νησέλι με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας αγωνίστηκαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Βέροιας.

Τα τμήματα προ- παιδικό και junior της ομάδας μας συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Βέροιας και ΠΑΕ Ξάνθης στην αναμέτρηση του Σαββάτου και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα.

Παιδικό Τμήμα

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας είχε προγραμματισμένο ρεπό.

Αρκετά παιδιά του παιδικού τμήματος (Μελιόπουλος Γ., Παπουλίδης Αλ., Σάρκα Μαν.) πλαισίωσαν τους παίκτες του ερασιτεχνικού τμήματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Το πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων είναι το εξής:

Τμήματα Υποδομής:
Προπόνηση έως και την Τετάρτη 21/12/2016
Επανέναρξη προπονήσεων Τετάρτη 4/1/2017
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στις 15.00’ μ.μ. στις στάσεις και στις 15.30’ μ.μ. στο ΔΑΚ.
Τμήμα Παιδικό-Ερασιτεχνικό :
Προπόνηση έως και την Πέμπτη 22/12/2016
Επανέναρξη προπονήσεων Τρίτη 3/1/2017

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ:1-1

Εικόνα παιχνιδιού: Θέλοντας να κλείσουν θετικά τον α’ γύρο και το 2016 οι παίκτες της Ακαδημίας προσπάθησαν τα μέγιστα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στην εστία του Σουροβίκη. Η Ακαδημία δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε στο 28’ ο Χρυσόπουλος και εκτέλεσε άουτ ο Πρωτογέρης. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο σπάνιες ευκαιρίες στο 48’ και στο 55’, αλλά οι επεμβάσεις του Νο 1 Σουροβίκη ήταν εκπληκτικές. Έτσι φτάσαμε στο 76’ και ο νεοεισελθών Ντινόπουλος με την πρώτη του επαφή έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στην Ακαδημία. Στο 86’ ο Τσαλουχίδης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 και στην κόντρα επίθεση ο Μαραγκός έκανε το 1-1. Παρόλο που ο χρόνος ήταν λίγος θα μπορούσε ο νεαρός Ντινόπουλος στο 90’ να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αφού από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ.

Σκόρερ Ακαδημίας: 76’ Ντινόπουλος

Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης, Παπουλίδης Κ., Φίτσιος, (46’ Μπαντής), Παπαδόπουλος Β., Καϊλόγλου, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Πρωτογέρης, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,(75’ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), Παπουλίδης Αλ., Σαντικίδης.

1)Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κο Φωτιάδη Χαρ. Και τα «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΩΤΙΑΔΗΣ» για κάθε βοήθεια που παρέχει προς το Σύλλογό μας.

2) Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί τους Αφους Σαουλίδη, ιδιοκτήτες του Πολυχώρου «Μεϊντάνι» στις Σαραντόβρυσες για την προσφορά 20 αντιανεμικών στο ερασιτεχνικό τμήμα της ομάδας μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected