Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας;

DSCN0195Ένα από τα ερωτήματα που τίθενται από δω και πέρα όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου στην ΕΠΣ Ημαθίας είναι το πότε θα διεξαχθεί αλλά και σε ποια έδρα θα διεξαχθεί.

Όπως προέκυψε σήμερα από την κλήρωση των προημιτελικών, την οποία παρακολουθήσατε ΖΩΝΤΑΝΑ από το SportsUp, στις 11 Ιανουαρίου θα γνωρίζουμε τις 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας θα περιμένει την ΕΠΟ για το αν προκηρύξει και φέτος το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας ώστε να αποφασίσει τόσο την ημερομηνία των ημιτελικών όσο και του Μεγάλου Τελικού.

Αν κρίνουμε σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, η ΕΠΟ είχε εκδώσει την προκήρυξη στις 23/12/2015 και είχε υποχρεώσει τις Ενώσεις να δηλώσουν τον κάτοχο του Κυπέλλου μέχρι τις 18/2/2016, επομένως αν ισχύσει κάτι ανάλογο, η ΕΠΣ Ημαθίας είναι υποχρεωμένη να τρέξει και τις δύο εναπομείνασες φάσεις.

Επίσης, υπάρχει βούληση (και βρίσκει σύμφωνους αρκετά από τα μέλη της νέας διοίκησης) ο τελικός να αποτελέσει γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (αγώνας Ακαδημιών, βραβεύσεις κτλ) ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που επιθυμούν ο αγώνας να διεξαχθεί στις βραδινές ώρες.

Αυτό βεβαίως θα εξαρτηθεί τόσο από το ποιοι θα είναι οι φιναλίστ του τελικού αλλά και για το κατά πόσο θα υπάρχει ο χρόνος να οργανωθεί ένας διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τελικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected