Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αυτές είναι οι τρεις πρώτες μεταγραφές! Τέλος ο Μητακίδης

ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣΔελτίο τύπου για τη πολιτική που θα κρατήσει απέναντι στα ΜΜΕ σχετικά με την ενημέρωση των μεταγραφών εξέδωσε ο ΑΟ Χαλκίς.

Πάντως σύμφωνα με την έγκυρη αθλητική “Ευβοϊκή Γνώμη” οι “νερατζούρι” ήδη έχουν προχωρήσει στις τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις αποκτώντας τον γκολκίπερ Γιάννη Αγριόδημο από την ΑΕΚ Χαλκίδας που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μητακίδη ο οποίος αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επίσης σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τους “κιτρινόμαυρους” αποκτήθηκε ο αριστερός μπακ Δημήτρης Αγγελάτος, και ο μεσοεπιθετικός Αποστόλης Χατζηστάμου από το Ζευγολατιό. Και για τους τρεις παίκτες ο ΑΟΧ δεν διαψεύδει την απόκτηση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, αφού ευχαριστήσει πραγματικά τα Μ.Μ.Ε. που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας μας και σεβόμενος τη δουλειά και τον κόπο των δημοσιογράφων τους, ανακοινώνει προς πάσα κατεύθυνση πως οι μεταγραφικές κινήσεις της χειμερινής περιόδου του Ιανουαρίου, θα ανακοινώνονται επίσημα από το γραφείο Τύπου κι επικοινωνίας του συλλόγου.

Χωρίς να θέλουμε να διαψεύσουμε τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα κι έχουν ως περιεχόμενο τη μεταγραφολογία της ομάδας μας, ανακοινώνουμε πως για την οποιαδήποτε τελική συμφωνία με ποδοσφαιριστές, θα ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μέσω του Blog (οσονούπω Site) μας και με δελτία Τύπου στα Μ.Μ.Ε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected