Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Το εισιτήριο για τον τελικό στα πέναλτι!

Χωρίς τίτλοΤην ήττα και παράλληλα τον αποκλεισμό από τον τελικό του 2ου ομίλου του κυπέλλου Γ’ Εθνικής γνώρισε σήμερα (21/12) ο Απόλλων Λάρισας που δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ηττήθηκε από την αρτινή ομάδα στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με 4-3 και ενώ νωρίτερα η κανονική διάρκεια είχε λήξει 1-1 και η παράταση 2-2.

Σε ένα ματς, με λίγο κόσμο στις κερκίδες, περίπου 250 άτομα βρέθηκαν στην Φιλιππούπολη, στο οποίο οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές και την ΑΕ Καραϊσκάκης να εκμεταλλεύεται την πρώτη της καλή στιγμή και να κάνει το 0-1, ενώ η λαρισινή ομάδα αντέδρασε γρήγορα και είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος φέρνοντας το ματς στα ίσια και χάνοντας και τέσσερις ακόμα ευκαιρίες για την απόλυτη ανατροπή.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανοικτό χωρίς σκοπιμότητες και από τις δυο ομάδες με ευκαιρίες εκατέρωθεν και από ένα δοκάρι έκαστη με τον Απόλλωνα να προσπαθεί για το γκολ της νίκης, ενώ ανέβασε στροφές και η ΑΕ Καραϊσκάκης που δεν έδειξε την κακή εικόνα του πρώτου μέρους.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Η σειρά των πέναλτι:

Σουλίδης 1-0

Χαρτσιάς 1-1

Σαχινίδης απόκρουση

Βελέτης 1-2

Γιαννακόπουλος 2-2

Νταντίδης άουτ

Ιβανίδης 3-2

Καραγιαννίδης 3-3

Διβανές απόκρουση

Γυφτοκώστας απόκρουση

Ανδρέου δοκάρι

Κόλλινς 3-4

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Μάρκου, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας (96′ λ.τ. Ανδρέου), Ιβανίδης, Γκουντρουμπής (60′ Κολοβός), Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης, Καμπλιώνης (81′ Συράκος).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου, Καψάλης, Αβραμίδης (104′ Τσάκαλος), Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Νταντίδης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (70′ Ευαγγέλου), Γούλας (81′ Βελέτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected