Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Πρόκριση με χατ-τρικ Νικολόπουλου!

ocY8lVy0zE4gMCnPXtbmΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Νικολόπουλο, ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε τον Ορφέα Ξάνθης με 4-1 και προκρίθηκε στον τελικό του ομίλου του για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΠΕΛ.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο τέταρτο, οι «κοκκινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 16’ με κοντινή κεφαλιά του Καλαϊτζιδης μετά από κόρνερ του Πόποβιτς.

Ο Απόλλωνας είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Πόποβιτς και Λιόνη, όμως ο γκολκίπερ του Ορφέα, ο Αθανασίου, είχε τις απαντήσεις.

Στο 40ο λεπτό, η διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, απέβαλλε τον προπονητή του Απόλλωνα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που πιθανότατα κάτι είπε από τον πάγκο.

Το δεύτερο ημίχρονο ημίχρονο εξελίχθηκε σε προσωπική παράσταση του Δημήτρη Νικολόπουλου.

Ο άσος του Απόλλωνα πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα 13 λεπτών (62’-75’) και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε ο Ορφέας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 87ο λεπτό του αγώνα με πλασέ του Ξαντινίδη.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν από πλευράς Απόλλωνα όταν στο 90’ το σουτ του Μπακαλούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασίου.

Οι «ροσονέρι» θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του ομίλου τους την ΑΠΕ Λαγκαδά που νίκησε με 2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας στον αλλο ημιτελικό.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης): Μένκα, Δαλιανόπουλος (73′ Μπακαλούδης), Ζώτος, Ντόικιτς, Καπίας, Καλαϊτζίδης (46΄Βεργώνης), Ιωαννίδης (46′ Συμελίδης), Νικολόπολος, Λιόνης, Φάμπιο, Πόποβιτς.

Ορφέας PUMA Ξάνθης (Μπογιατζίδης): Αθανασίου, Τζαμπάζ Χαλίλ, Καρά Αλή (70′ Καραγκιόζης), Θεοδωρίδης, Μακράκης (64′ Ξαντινίδης), Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπραήμ, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος (56′ Μουμίνογλου), Τορομανίδης, Κατρανίτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected