Football League

Αχαρναϊκός – Αγροτικός Αστέρας 2-1

Χωρίς τίτλο

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Αχαρναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με 2-1 και παρέμεινε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το Fl News, η ομάδα του Μίλος Κόστιτς έδειξε πως στο γήπεδό της είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και χάρη στο δίδυμο Ψιάνου-Ματσούκα έφτασε στην κατάκτηση του τρίποντου.

Ο Ψιάνος έβγαλε δύο εξαιρετικές ασίστ και ο δεύτερος με ωραία και ψύχραιμα τελειώματα πέτυχε ισάριθμα γκολ (45 +1’, 52’) που ουσιαστικά έκριναν την τελική αναμέτρηση. Το συγκρότημα του Νίκου Νεντίδη προσπάθησε να απειλήσει κυρίως στην αντεπίθεση, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα με τον Τάι (72’), αλλά η αποβολή του Γκότοβου στο 85’ κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του Μενιδίου.

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Ματσούκας, Παπατόλιος, Ντούνγκα, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Μουστάκης, Τζέφερσον (85’ Πλαβούκος).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Ταϊανάν, Τριανταφυλλάκος (18’ Έππας, 87’ Γκέσιος), Πάτο, Δεινόπαπας (66’ Βαφέας), Φιλίπε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected