Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Απόλλων Σμύρνης – Πανσερραϊκός 1-0

panaigialeios1-251116Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη (1-0) κόντρα στον Πανσερραϊκό και έμεινε σε απόσταση δύο πόντων από την 1η θέση.

Όπως αναφέρει το Fl News, η «ελαφρά ταξιαρχία» αφού ξεπέρασε τις δυσκολίες του να ανοίξει την άμυνα του Πανσερραϊκού, αλλά και τις φωνές για τα δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο… βρήκε την λύση με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Στο 48ο λεπτό ο Αντώνης Πετρόπουλος ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία ενέργεια του Αλμπάνη που τον έβγαλε μόνο στην μεγάλη περιοχή.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι φώναξαν για δύο πέναλτι στο 16ο λεπτό σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Βοσκόπουλο και στο 22ο σε χέρι του Παπατζίκου έπειτα από σέντρα του Κάσσου.
Ο Απόλλων δεν ήταν σε καλή μέρα, δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και έδειξε να υπάρχει εκνευρισμός, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν.

Μάλιστα στο 86ο λεπτό λίγο έλειψε να τιναχθεί το ματς στον αέρα, όταν ο βοηθός διαιτητή έφυγε από τη θέση του επειδή δέχθηκε αντικείμενα από οπαδούς του Απόλλωνα για μια υπόδειξη σε αλλαγή πλαγίου άουτ.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δ. Σπανός) Χιώτης, Πάνος, Βαλλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Αλμπάνης (89′ Ντάσιος), Τσιάρας, Πετρόπουλος (82′ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο (76′ Πουρτουλίδης), Κάσσος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης) Μέλκας, Παπατζίκος, Στέβιτς, Φούσου, Καψάλης, Ρούτσης (61′ Χατζηδημητρίου), Τσιμίκας, Κάκκο, Τσούτσης, Βοσκόπουλος, Μαφουτά (56′ Κανούλιας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected