Κατηγορίες
Διάφορα

Κάλεσε φίλους και συγγενείς αλλά δεν πήγε κανείς… Βρήκε όμως τη λύση! (photos)

g2-810x424-1Ένας 61χρονος ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά του σε ένα εστιατόριο με την οικογένειά του.

Έτσι, πήγε νωρίτερα στο εστιατόριο για να προετοιμάσει τα πράγματα, την τούρτα και όλα όσα είχε ετοιμάσει. Αφού ετοίμασε τα πάντα, κάθισε και περίμενε υπομονετικά τους καλεσμένους. Όμως τελικά, δεν ήρθε κανείς.

Όπως αναφέρει το newsone.gr, ο υπόλοιπος κόσμος που βρίσκονταν στο εστιατόριο άρχισε να αναρωτιέται, τι συνέβαινε και ο άνθρωπος αυτός ήταν μόνος.

1

Ξαφνικά, του ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο και εκείνος άρχισε να το διαβάζει με ενθουσιασμό. Τα νέα όμως, δεν ήταν καλά. Ο άνδρας απογοητεύτηκε, καθώς το πάρτι δεν θα γινόταν τελικά.

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε καθόλου. Αντί να σηκωθεί και να φύγει, σηκώθηκε πάνω και είπε δυνατά: «Συγγνώμη, μπορώ να έχω την προσοχή σας παρακαλώ; Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου, γίνομαι 61 χρόνων και ήθελα να το γιορτάσω μαζί με την οικογένειά μου. Περίμενα να έρθουν τα παιδιά και τα εγγόνια μου, αλλά δεν ήρθε κανείς. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να καθίσει μαζί μου για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Επίσης θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου τραγουδούσατε λίγο από το τραγούδι γενεθλίων».

2

Πριν καλά-καλά το καταλάβει, όλο το εστιατόριο τον «αγκάλιασε». Μπορεί να μην είχε μαζί την οικογένειά του, αλλά γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα σωρό αγνώστους. Πέρασε τα γενέθλιά του πολύ όμορφα, έτσι όπως έπρεπε.

Το χαμόγελο αυτού του άνδρα τα έλεγε όλα. Αυτή η μικρή χειρονομία των ξένων ανθρώπων, τον έκανε πολύ ευτυχισμένο και του άλλαξε για λίγο τη ζωή.

3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected