Football League

Λαμία – Καλλιθέα 1-0

omo11-e1482419465142Η προέλαση του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής συνεχίζεται! Πριν από λίγο στο ΔΑΚΛ νίκησε την Καλλιθέα με το ισχνό 1-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το Λαμιώτικο συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε χαμένο πέναλτι, δοκάρι και του ακυρώθηκε κανονικό γκολ, αλλά τελικά κέρδισε με… φτωχό σκορ, γιατί ίσως οι παίκτες του να υποτίμησαν την αντίπαλό τους λόγω της βαθμολογικής της θέσης.

Ήταν η 6η σερί νίκη για τους γηπεδούχους που συνεχίζουν τον μαραθώνιο αήττητοι και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ!

Σημασία πάντως έχει ότι η Λαμία έστω και με αυτόν τον τρόπο πήρε το τρίποντο και αποχαιρετάει το 2016 από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και πλέον περιμένει τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο efthia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κοτσώνης, Αναστασιάδης, Όμο, Βασιλόγιαννης (81’ Μπουλούλης), Καραγιάννης (66’ Τσούκαλος), Ντουρμισάι, Μπλάζιτς, Βάντερσον (87’ Αυγενικού).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Παντέλης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος, Γκίνη, Σταματάκος (65’ Κρεββατάς), Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Τοπάλι (54’ λ.τρ. Μάκο), Σμυρλής (78’ Ηλιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected