Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μεταγραφή από…Αμερική ο Κεραυνός Επισκοπής!

DSCN0164

Μεταγραφή από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Κεραυνό Επισκοπής, που ξεκινά δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση!

Ο λόγος για τον Χάρη Συμεωνίδη, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου είχε βρεθεί για 6 μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι “κοκκινόμαυροι” δεν έχασαν καιρό, επισπεύδοντας τη συμφωνία που είχε εξ αρχής προφορικό χαρακτήρα.

Ο 29χρονος αμυντικός, με κύριο προσόν την ταχύτητα αλλά και την οξυδέρκεια στο παιχνίδι του, είναι η πρώτη μεταγραφή του Κεραυνού για τη επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, με στόχο την ενίσχυση ώστε να διεκδικήσει το Κύπελλο Ημαθίας αλλά και ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα της Α1.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Ζερβοχωρίτη ποδοσφαιριστή ήταν ο ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα της σεζόν 2014/2015, προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Μακροχωρίου (21 συμμετοχές, 1594 λεπτά συμμετοχής) αλλά και πολύ καλές χρονιές τόσο στη Δ (2012/2013) όσο και τη σεζόν 2011/2012, όταν βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι “ασπρόμαυροι” να κερδίσουν την άνοδο από την Α1 μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Για τον Κεραυνό Επισκοπής, η προσθήκη του Χάρη Συμεωνίδη είναι η πρώτη από τις τρεις (τουλάχιστον) προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν, οι οποίες θα είναι το ίδιο ποιοτικές αλλά και με στόχο να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected