Football League

Πανελευσινιακός – ΑΕ Σπάρτη 1-1

Χωρίς τίτλοΟι ποδοσφαιριστές της Ελευσίνας γνώριζαν πως δεν είχαν άλλα περιθώρια και ότι έπρεπε να πάρουν κάτι στο παιχνίδι με την Σπάρτη ώστε να μην μπουν στο νέο χρόνο χωρίς βαθμό και το κατάφεραν στο παιχνίδι με την Σπάρτη (1-1). 

Όπως αναφέρει το Fl News, η ομάδα της Λακωνίας προηγήθηκε με τον Ηλιόπουλο στο 27ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Ν. Αρσενίεβιτς, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να απαντήσει. Κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπαχρήστου από εκτέλεση φάουλ του Σιλιγαρδάκη. Ο Μελίσσας όμως έπεσε σωστά και… καθυστέρησε την ισοφάριση για τους «σταχυοφόρους». Αυτή, ωστόσο, ήρθε στο 50ό λεπτό, όταν ο Τσούπρος εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας της Σπάρτης και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο η πίεση της Ελευσίνας αυξήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Αντίθετα η Σπάρτη είχε δοκάρι στο 65ο λεπτό με τον Βελλίνη. Στο 74ο λεπτό οι θεατές είδαν με αγωνία να πέφτει στο έδαφος αναίσθητος ο Ταμπάκης και αν ο διαιτητής Κακριδής δεν έκανε άμεση κίνηση για να του επαναφέρει την γλώσσα που είχε γυρίσει μπορεί να υπήρχε μοιραία εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι μετά από έξι διαδοχικές ήττες η ομάδα της δυτικής Αττικής πήρε τον πρώτο πόντο, ενώ οι Λάκωνες παρά τις πολλές απουσίες κατάφεραν να μη χάσουν.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (52′ Δημόπουλος), Ταμπάκης, Τσίγκρος, Ναούμ (46′ Μπρέμπος), Παλαιολόγος (60′ Κοτσαρίδης), Κασνέτση, Καμπούρης, Τσούπρος, Κωνσταντινίδης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παναγιώτου, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Αρσενίεβιτς Ν. (78′ Αρσενίεβιτς Φ.), Βελλίνης, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (83′ Αναστασάκος), Χάδιαρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected