Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Γιακουμάκης!

e2abfc6cb5ca6d724183c4487dbe3847_XLΟι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει επιστρέψει δυναμικά για τον επιθετικό του Πλατανιά, Γιώργο Γιακουμάκη. Εξετάζει και περίπτωση απόκτησης χαφ η Ένωση.

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει τον επιθετικό του Πλατανιά, Γιώργο Γιακουμάκη από εγχώρια αγορά. Επαφές είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο είχαν «παγώσει».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεσή του 22χρονου Έλληνα επιθετικού έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πως η Ένωση είναι κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα και ο ίδιος σε σημερινές του δηλώσεις επιβεβαίωσε την ύπαρξη πρότασης από την πλευρά της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεσή του δεν σχετίζεται με την αγορά ή όχι βασικού επιθετικού, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γιακουμάκη, αλλά να μην τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει εντοπίσει και μια περίπτωση που τη θεωρεί δελεαστική για τα χαφ, μια υπόθεση που και αυτή θεωρείται εκτός… προγράμματος καθώς η Ένωση έχει αποκτήσει ήδη τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Όμως επειδή πρόκειται για έναν παίκτη που στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη είναι πιθανόν να αποφασίσουν να την προσχωρήσουν και αυτή την περίπτωση εντάσσοντας έναν ακόμα μέσο στο ρόστερ τον Γενάρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected