Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

«Ήθελα να αυτοκτονήσω!»

Emmanuel-Eboué2-700x394Συγκλονιστική συνέντευξη-εξομολόγηση από τον Εμάνουελ Έμπουε στην αγγλική “Telegraph”…

Όπως αναφέρει το instasport, ο 33χρονος αμυντικός εξομολογήθηκε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά την τιμωρία που δέχτηκε από τη FIFA. “Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Υπήρξαν ημέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μία ημέρα ήθελα να αυτοκτονήσω”, δήλωσε ο Εμπουε σε μία συνέντευξη από καρδιάς.

Ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή την σκέψη είναι η τιμωρία που έχει δεχτεί από τη FIFA. Η ιστορία αφορά την, προ πέντε ετών, μεταγραφή του από την Άρσεναλ στην Γαλατάσαραϊ.

Ο τότε μάνατζερ του, Σεμπαστιάν Μποσεό, τον κατήγγειλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι δεν του έδωσε το ένα εκατομμύριο λίρες που του αναλογούσε ως αμοιβή για τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Ο Εμπουέ προσπάθησε να πείσει τους ανθρώπους της FIFA ότι ο ίδιος χειρίστηκε την υπόθεση της μεταγραφής του και ότι ο τότε εκπρόσωπός του δεν δικαιούνταν κάποια αμοιβή. Ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός και ο 33χρονος αμυντικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός χρόνου ο οποίος ισχύει από πέρσι τον Μάρτιο.

“Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Υπήρξαν ημέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μία ημέρα ήθελα να αυτοκτονήσω. Η οικογένεια μου με κράτησε δυνατό, είχα εκείνους να σκεφτώ, αλλά εάν ήμουν μόνος μου δεν ξέρω τι θα είχα κάνει στον εαυτό μου τώρα. Υπήρξαν στιγμές που έμενα στο δωμάτιο για 1-2 ημέρες. Κλείδωνα την πόρτα και απλά σκεφτόμουν. Πέρασα αρκετό καιρό διαβάζοντας τη Βίβλο και έλεγα στον εαυτό μου γιατί το έκανα αυτό. Δεν είναι καλό για την οικογένεια σου”, είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού και συνέχισε:

“Ο γιος μου, Μάθις, είναι επτά και αγωνίζεται στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί οι άνθρωποι με ρωτάνε εάν έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο και αυτό το κάνει χειρότερο. Πρέπει να εξηγώ πως έχει η κατάσταση και αυτό με κάνει περισσότερο καταθλιπτικό.

Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν βλέπουν το πρόσωπο μου και καταλαβαίνουν αμέσως ότι δεν είμαι ευτυχισμένος. Αυτό είναι το χαμηλότερο σημείο που έχω βρεθεί στην καριέρα μου. Είναι μία άσχημη περίοδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected