Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Tα κάλαντα από το “ΥΦΑΔΙ ΑΜΕΑ” της Νάουσας στην “Μπαξεβάνος ΕΠΕ”.

15726653_1633447686958037_6988939399021402404_nΜία επίσκεψη διαφορετικές από τις άλλες δέχτηκαν σήμερα η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρίας “ΜΠΕΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ”.

Το δημιουργικό εργαστήρι “ΥΦΑΔΙ ΑΜΕΑ” στη Νάουσα, που κάνει τεράστιο αγώνα για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, βρέθηκε σήμερα στην “ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ” και τραγούδησε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, γεμίζοντας χαμόγελα σε όλους.

Το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook η εταιρία :

“Πρώτα από όλα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε στην επιχείρηση μας και με πολύ αγάπη είπατε τα κάλαντα των Χριστουγέννων με τις όμορφες και πολύ γλυκές φωνούλες.

Θέλω να ξέρετε ότι σας σκεφτόμαστε, σας αγαπάμε, και μην σταματήσετε ποτέ να προσφέρετε το χαμόγελο σας. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η προσπάθειά σας, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, και είναι μεγάλη ευθύνη να σταθούμε κοντά σας και να σας υποστηρίξουμε.

Επίσης θέλουμε να σας πούμε ότι όλοι είμαστε πάρα πολύ όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητα μας, και να κάνετε πράγματα τα οποία αγαπάτε, να κάνετε πράγματα που νιώθετε και σας κάνουν ευτυχισμένα.

Θέλουμε να σας ευχηθούμε καλές γιορτές. Καλά Χριστούγεννα. Υγεία και ευτυχία σε εσάς, στις οικογένειές σας και στους ανθρώπους που σας φροντίζουν και σας δίνουν τόσο μεγάλη αγάπη κάθε μέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected