Football League - Μεταγραφές

Άρχισαν τα…χτυπήματα!

arnarellisΔύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο ΑΟ Τρίκαλα την Τρίτη (27/12), καθώς απέκτησε τους Αλέξανδρο Αρναρέλλη (φωτ) και Δημήτρη Σανδραβέλη.

Ο πρώτος είναι επιθετικός, που τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνίστηκε στην Κέρκυρα (15 συμμετοχές, 5 γκολ), ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Καλλιθέας και του Βύζαντα Μεγάρων. Ο δεύτερος είναι αμυντικός και μετά από 11 χρόνια στον Παναιγιάλειο, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την Αχαΐα

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι ολοκληρώθηκαν δυο μεταγραφές ποδοσφαιριστών, που έκαναν ήδη την πρώτη τους προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Αρναρέλλη. Ο Αρναρέλλης αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα της Κέρκυρας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Καλλιθέα.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρόνου αμυντικού Δημήτρη Σανδραβέλη. Ο Σανδραβέλης εδώ και 12 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναιγιάλειου!

Τους ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected