Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παίρνει “πακέτο” δύο ο ΟΦΗ!

tsourakisΣύμφωνα με πληροφορίες του grandsport, ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Θανάση Τσουράκη και Ντίνο Πάγκαλο και μόλις μείνουν ελεύθεροι, έρχονται στο Ηράκλειο.

Μετά τον Παύλο Μητρόπουλο, οι Θανάσης Τσουράκης και Ντίνος Πάγκαλος αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες μεταγραφές του ΟΦΗ αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα έχει συμφωνήσει προφορικά με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Νιόπλιας, σε συνεργασία με την διοίκηση, είχε τσεκάρει τους Τσουράκη και Πάγκαλο πιστεύοντας ότι είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο (ο μεν Τσουράκης με τον Πλατανιά, ο δε Πάγκαλος με την κυπριακή ΑΕ Ζακκακίου) και μόλις μείνουν ελεύθεροι αναμένεται να ανακοινωθούν από τον ΟΦΗ με τον οποίο έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Ο Τσουράκης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πλατανιά μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα των Χανίων με την οποία είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στον πρώτο χρόνο του στην ομάδα ωστόσο στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά το Ντίνο Πάγκαλο, με τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή υπήρχε ένα πολυετές φλερτ που δεν κατέληγε σε «γάμο» και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στην Κύπρο και την ΑΕ Ζακκακίου.

Με τον κυπριακό σύλλογο πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά καθώς έχει πετύχει 8 γκολ σε 14 αγώνες πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected