Διάφορα

Καταιγιστικές εξελίξεις και ομολογία για τον θάνατο του Ημαθιώτη πρέσβη!

590_689d85c8543b352da9755e24fa5eaa5dΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 59χρoνου πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σύμφωνα με το enikos.gr, το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης Odia αναφέρει ότι ο 29χρονος αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho, ομολόγησε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 29χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του όταν οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν του έδειξαν φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος έμπαινε και έβγαινε από το σπίτι του διπλωμάτη στη Νόβα Ιγουάτσου. Ομολόγησε επίσης πως πράγματι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη Βραζιλιάνα σύζυγο του νεκρού πρέσβη.

Σημειώνεται ότι οι αρχές της Βραζιλίας έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του Έλληνα Πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας. Πηγή προσκείμενη στην έρευνα γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η αστυνομία την ανακρίνει και τη θεωρεί “ύποπτη”. Επίσης, οι αρχές έχουν εκδώσει και ένταλμα σύλληψης για έναν νεαρό (που ονομάζεται Εντουάρντο) ο οποίος ανακρίνεται.

Στο δημοσίευμα της Odia ακόμη υπογραμμίζεται πως ο Sergio Gomes Moreira Filho έχει ομολογήσει απλή συμμετοχή στο έγκλημα. O 29χρονος και ο δεύτερος νεαρός που ανακρίνεται κατηγορούν την γυναίκα του πρέσβη ως «εγκέφαλο», κάτι που η ίδια αρνείται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected