Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πήρε επιθετικό που έχει το γκολ για…πρωινό!

pavoletti-genoaΟ Λεονάρντο Παβολέτι ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Νάπολι μετά από δύο εξαιρετικά χρόνια στην Τζένοα και παίρνει τον ρόλο του “φουνταριστού” της ομάδας.

Σύμφωνα με το Sport24, η Νάπολι βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Παβολέτι τον “φουνταριστό” που έψαχνε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Αρκάντιους Μίλικ.

Ο Ιταλός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021 και αφήνει την Τζένοα μετά από δύο σεζόν και 25 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το κόστος της μεταγραφής φτάνει τα 16.000.000 ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνονται και μπόνους, αναλόγως τις συμμετοχές και τα γκολ του παίκτη που από τον Σεπτέμβριο καλείται στις αποστολές της εθνικής Ιταλίας.

Ο 28χρονος επιθετικός ύψους 1,88μ. δεν βρίσκεται στο 100% λόγω ενός τραυματισμού και γι’ αυτό υπήρξε καθυστέρηση στις υπογραφές λόγω ένστασης γιατρού των “παρτενοπέι”, ενώ υπήρξε και διαφωνία στα δικαιώματα του παίκτη, ωστόσο τα προβλήματα κάμφθηκαν και από την Παρασκευή θα κάνει προπονήσεις στο Καστέλ Βολτούρνο.

Μετά από αυτήν η μεταγραφή, ανοίγει η πόρτα εξόδου της Νάπολι για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος έχει προσφορές από Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία, τόσο για αγορά, όσο και για δανεισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected