Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Όλο και πιο κοντά οι δύο άμεσοι στόχοι!

YPSILOS-568x410Την προετοιμασία του για το ματς με την Καλλονή την Τετάρτη (4/1, 14:00) συνεχίζει ο Αιγινιακός, ο οποίος ελπίζει να παρουσιαστεί ενισχυμένος στο πρώτο παιχνίδι για το 2017.

Σύμφωνα με το FL News, η ομάδα της Βόρειας Πιερίας έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Υψηλό, που αγωνιζόταν στον Καμπανιακό, αλλά και τον Γιάννη Τσολακίδη, που θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από γεμάτες σεζόν στη Γ’ Εθνική, με τον Καμπανιακό και πέρυσι με τον Εθνικό Αγιονερίου και αναμένεται να προσφέρει λύσεις. Οσον αφορά τον 20χρονο εξτρέμ, στην αρχή της σεζόν είχε δοθεί από τον ΠΑΟΚ δανεικός στην κυπριακή Καρμιώτισσα, αλλά επέστρεψε στην Τούμπα, καθώς μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στον Πανελευσινιακό με 29 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Και οι δύο παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις του Αιγινιακού και τη Δευτέρα (2/1), με την επιστροφή του Γιάννη Νιώπα στην Ελλάδα, αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτησή τους, ενώ θα γίνει προσπάθεια να εκδοθούν άμεσα τα δελτία τους. Στόχος είναι οι Υψηλός και Τσολακίδης να βρίσκονται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το ματς με την Καλλονή.

Κατά τα άλλα, στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε, για τον οποίο θα αποφασίσει ο έμπειρος τεχνικός αν θα αποκτηθεί. Οι παίκτες του Αιγινιακού έχουν ρεπό την Πρωτοχρονιά και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected