Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Τέλος ο Μαρουκάκης, “κλείνει” ο Ευμορφίδης!

Χωρίς τίτλοΠαρελθόν αποτελεί από σήμερα (31/12) από την ΑΕΛ ο Ματθαίος Μαρουκάκης που έλυσε την συνεργασία του με τους “βυσσινί”.

Ο Λημνιός επιθετικός αποχωρεί από τον σύλλογο με τον οποίο γεύτηκε το νέκταρ της ανόδου από την Football League στην Super League, βγαίνοντας παράλληλα και πρώτος σκόρερ της ομάδας, με την διοίκηση των “βυσσινί” να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ματθαίο Μαρουκάκη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Να ‘ναι βέβαιος πως θα τον αισθανόμαστε πάντα ως μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας, καθώς δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ η συνεισφορά του στην επάνοδο της ομάδας στην Super League, την οποία πανηγύρισε ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ της.”

39031bb6eb09fed336e8b8c170c1cfc5_030915-154308-0071

Κλείνει ο Ευμορφίδης

Την τελευταία ημέρα του χρόνου το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA ανάμεσα στην πρώτη και την ομάδα νέων.

Ως γνωστόν ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη (έχουν ανακοινωθεί ως τώρα πέντε μεταγραφές και θα γίνουν ακόμη δύο τουλάχιστον).

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr στο φιλικό που ήταν χωρίς την παρουσία κόσμου δοκιμάστηκε ο 20χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 18/1/1996) Τζέιμς Ευμορφίδης.

Σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άγιαξ! Το όνομα του Τζέιμς Ευμορφίδη βρισκόταν σε αρκετά μπλοκάκια σκάουτερ ευρωπαϊκών κλαμπ, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

περισσότερα για τον Ευμορφίδη ΕΔΩ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected