Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βαλίτσες για Ρωσία!

897327Το ταξίδι Λισαβόνα… Αγία Πετρούπολη είναι έτοιμος είναι κάνει ο Ανδρέας Σάμαρης.

Σύμφωνα με το instasport, η Ζενίτ είναι κοντά ώστε να αποκτήσει τον διεθνή Ελληνα μέσο, για να καλύψει το κενό του Βίτσελ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο διεθνής μέσος, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από την Μπενφίκα, έχοντας χάσει τη θέση βασικού (από τον Λιούμπομιρ Φέισα) στο σχήμα των «αετών», είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Οι Ρώσοι σχεδιάζουν να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο που πρόκειται να δημιουργηθεί με την επικείμενη αποχώρηση του Βίτσελ, που αναμένεται και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους (υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κίνα), καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η Ζενίτ δεν θέλει να τον χάσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ενδιαφέρον για τον Σάμαρη η Ζενίτ, η οποία, να θυμίσουμε ότι και τον Βέλγο μέσο τον είχε πάρει από την Μπενφίκα. Το καλοκαίρι είχαν γίνει και πάλι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά δεν επήλθε συμφωνία.

Επίσης, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον 27χρονο άσο. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, επειδή πιστεύει ότι δεν του ταιριάζει το γρήγορο στιλ του Νησιού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected