Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρήσεις από τη Νάουσα!

mousikakis-aggelidisΣτις τέσσερις πλέον οι αποχωρήσεις για τον ΦΑΣ Νάουσα, καθώς μετά τους Ουέλινγκτον και Μπρέγκου, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την αποδέσμευση των Κώστα Μουσικάκη και Κώστα Αγγελίδη.

Ο πρώτος αγωνίστηκε φέτος σε 5 παιχνίδια με την κυανόλευκη φανέλα, καθώς αντιμετώπισε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στον ώμο ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού έπαιξε σε 6 ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ουέλλιγκτον Γκονσάλβες και Γιώργο Μπρέγκου, λύθηκε η συνεργασία και με τους Κώστα Αγγελίδη και Κώστα Μουσικάκη.

Ο Φ.Α.Σ. Νάουσα, ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας της Ημαθίας μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και του Βαγγέλη Ντίσιου, για τις θέσεις που αυτή θα ενισχυθεί καθώς επίσης και για τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθούν.

ΦΑΣ Νάουσα : “Ξεκινά η αναδιάρθρωση του ρόστερ”

Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεκίνησε τη σταδιακή αναδιάρθρωση του ρόστερ με στόχο τη δημιουργία μιας νέας και φιλόδοξης ομάδας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Είναι μία απόφαση που ενδεχομένως να μην έχει άμεσα αποτελέσματα, αλλά υπάρχει ο σχεδιασμός για το χτίσιμο και πάλι μιας ομάδας που θα έχει την Πανελλήνια αναγνώριση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected