Κατηγορίες
Football League

Οριστικά παρελθόν οι πέντε!

GemisisΠέντε ακόμα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για τον ΑΟ Χανιά στο πλαίσιο των σημαντικών αλλαγών που έχουν αποφασιστεί. Πρόκειται για τους Μάρκο Ζόρο, Γιώργο Λύρα, Νίκο Γκεμίση, Άγγελο Σιάννη και Θανάση Μαργαρίτη.

Από τις αποχωρήσεις αυτές, ο Γκεμίσης (φωτ) είναι ο παίκτης που είχε τις περισσότερες συμμετοχές, 9, σε πρωτάθλημα (7) και Κύπελλο (2). Μάλιστα η τελευταία του ήταν στο ματς με τον Αρη όπου είχε αγωνιστεί (όπως και σε όλα τα άλλα) ως βασικός.

Επίσης, ο Λύρας, μέτρησε 5 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και 3 στο Κύπελλο. Αγαπητός αρκετά στον κόσμο της ομάδας, αλλά η ουσία είναι ότι δεν συνεχίζει.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Ζόρο, όσο μεγάλο όνομα ήταν, η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του και ειδικότερα τα… κιλά του δεν συμβαδίζουν με ποδοσφαιριστή επιπέδου Β’ Εθνικής και ειδικότερα επαγγελματία.

Ο Σιάννης από την πλευρά του μέτρησε 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο και ο Μαργαρίτης έπαιξε σ’ ένα ματς στο Κύπελλο. Αυτοί οι πέντε παίκτες αποτελούν λοιπόν παρελθόν, όπως άλλωστε εδώ και λίγο καιρό έχουν αποχωρήσει οι Μάνιας και Ρούνιτς.

Να σημειωθεί ότι οι νέοι παίκτες, όπως τονίζεται από τον Α.Ο. Χανιά, θα βρίσκονται στα Χανιά μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, την Πέμπτη ή την Παρασκευή δηλαδή, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα μπορέσουν να παίξουν απέναντι στη Σπάρτη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected