Κατηγορίες
Super League 1

Που το πάει η φετινή Ξάνθη;

pasas1-665x363

Με ήρωα – αλλά και παραλίγο μοιραίο – τον Χαμζά Γιουνές, η Ξάνθη πήρε ένα ακόμη τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Κόκκινη ο Περόνε, πολλά παράπονα από τον Κύζα οι γηπεδούχοι!  

Ούτε το 2017 δεν χαμογέλασε ο Ηρακλής που γνώρισε ακόμα μια ήττα αυτή τη φορά από την Ξάνθη με 1-0 μέσα στο Καυταντζόγλειο και παρέμεινε βυθισμένος στην ουρά της βαθμολογίας δείχνοντας πως θα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό αν δεν αλλάξει κάτι στην ομάδα.

Απο την άλλη όπως έκλεισε η χρονιά, έτσι άνοιξε για την Ξάνθη με τον Γιουνές να την οδηγεί στην 5η σερί νίκη της και 7η στο πρωτάθλημα και να την διατηρεί στην 2η θέση και τη νέα χρονιά.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του από την αρχή του αγώνα και παρότι η Ξάνθη του έδωσε γήπεδο δεν έβρισκε τρόπο να γίνει απειλητικός. Αντίθετα οι Ακρίτες ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν και κέρδισαν πέναλτι στο 20΄, όμως ο Χουάντερσον που το έκανε κατάφερε να νικήσει τον Γιουνές και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Το ματς μετά το εικοσάλεπτό απέκτησε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να γίνονται πιο απειλητικοί, όμως κάθε τους ευκαιρία έβρισκε πάνω στον εξαιρετικό Ζίβκοβιτς με το 0-0 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο μέρος ο γηραιός είχε την κατοχή και οι Ακρίτες περίμεναν στο μισό δικό τους ψάχνοντας το λάθος των αντιπάλων που θα τους έβγαζε στην αντεπίθεση, όμως το γκολ δεν ερχόταν τουλάχιστον μέχρι το 58΄ και στην δεύτερη ευκαιρία της Ξάνθης στο παιχνίδι με τον Γιουνές αυτή τη φορά να βρίσκει δίχτυα για το 0-1

To φιλμ της αναμέτρησης στο instasport

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου (87′ Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Πασάς (70′ Λουκίνας), Περόνε

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72′ Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές (88′ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (83′ Χατζητερζόγλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected