Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχαιρέτησε και αναζητά τη νέα “στέγη”

94acce134684999a2774eec0b62622b4_78573Μετά από λίγους μήνες παρουσίας ο αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας, Κυριάκος Δημακάκος, έλυσε τη συνεργασία του με τον Φωστήρα.

Σύμφωνα με το stoplekto.gr, ο βραχύσωμος οπισθοφύλακας ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να αποδεσμευτεί και οι άνθρωποι του “Φονέα” δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γλυφάδας (Football League), Βύζαντα Μεγάρων και Ιωνικού βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης.

Μετά από 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ικανότατος άσος αποτελεί παρελθόν.

Τέλος και ο Κουντουράς

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Βασίλης Κουντουράς καθώς ο ικανότατος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Φωστήρα.

Ο πρώην άσος του Αετού Κορυδαλλού πραγματοποίησε έξι εμφανίσεις με τα χρώματα του “Φονέα” ωστόσο οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν κάτι που σημαίνει οτι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση νέας… στέγης. Ο νεαρός άσος έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και εντός των ημερών θα πάρει την τελική του απόφαση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected