Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – ΑΕΛ Καλλονής 0-0

DSC08580Καλύτερος ο Αιγινιακός στο Ιωάννης Παραλυκίδης καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Καλλονής, δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε με το παιχνίδι τελικά να μένει στο στείρο 0-0.

Όπως αναφέρει το pieriasport, οι γηπεδούχοι αδικούνται από το αποτέλεσμα.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

Στο 1ο τέταρτο το σουτ του Γιώργου στο 9΄και του Φασίδη στο 11΄που πέρασαν όμως άουτ.

Στο 28΄ο Αιγινιακός θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι ο Γιαζιτζόγλου θα κάνει το δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω και να καταλήγει κόρνερ αφού βρήκε στα σώματα παικτών της Καλλονής.

Στο 40΄ο Ζγκούρι έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ όταν από πάσα του Γκατζολάρι βγήκε μόνος του απέναντι στον Μανιάτη αλλά καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο 44΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή του Μανιάτη με τον Ταΐρη αφού ο τερματοφύλακας της Καλλονής τραυματίσθηκε στο χέρι στη φάση του τετ-α-τετ με τον Ζγκούρι.

Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους η κεφαλιά του Γκατζολάρι από σέντρα του Ζγκούρι, κατέληξε στα χέρια του

Στο 47΄καλό δυνατό σουτ του Ζούρκου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Ταΐρη.

Στο 50΄ο Γκατζολάρι έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Ζγκούρι που βρήκε λίγο την μπάλα αλλά μπλόκαρε ο Ταΐρης και στην αντεπίθεση ο Φράγκος θα φτάσει στο ύψος της περιοχής του Τόλιου για να σουτάρει και να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 58΄ ωραία σέντρα ο Ζούρκος και καλή δυνατή κεφαλιά του Ζγκούρι με τη μπάλα να καταλήγει με τη βοήθεια του Ταΐρη στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της νησιώτικης ομάδας.

Φοβερή απόκρουση του Ταΐρη σε κεφαλιά του Γκατσολάρι στο 60΄μετά από σέντρα του Ζγκούρι.

Εξαιρετική πάσα του Πατράλη στον Γιαζιτζόγλου στο 67΄με τον τελευταίο να πλασάρει δυνατά και τον τερματοφύλακα της Καλλονής να κρατάει και πάλι το μηδέν για την ομάδα του.

 

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμαντίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος , Πατράλης, Γκατσολάρι, Φασίδης (81΄Παπαδόπουλος), Ζγκούρι, Ραγκέλοφ (72΄Μουκίδης)

ΑΕΛ Καλλονής (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (44΄λ.τ. Ταΐρης), Σάβας, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ευγγελιδάκης, Αγριμάκης, Γιούκαρης, Γιώργου, Ντα Σίλβα, Φράγκος (81΄Ποζατζίδης), Σοφιάννης,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected