Κατηγορίες
Football League

Κισσαμικός – Απόλλων Σμύρνης 0-1

kissamikosapollonΔεν κατάφερε να μπει θετικά στο 2017 ο Κισσαμικός ο οποίος ηττήθηκε με 0-1 την Τετάρτη (4/2) το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε από τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Football League.

Όπως αναφέρει το mpalakritis.gr, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά ένα γκολ του Πετρόπουλου στο 54΄με κεφαλιά ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους που με αυτό το τρίποντο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σκαρφάλωσαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο ματς στο πρώτο δεκάλεπτο όμως στη συνέχεια ο Κισσαμικός ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος σε αντίστοιχες εκτελέσεις φάουλ του Μαρτίνεθ στο 28΄και του Σταθάκη στο 45΄.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Απόλλων Σμύρνης στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 54΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από προσπάθεια του Χιντζίδη ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Κισσαμικός πίεσε για την ισοφάριση και έφτασε κοντά στο 1-1 στο 93΄όταν το πλασέ του Μάντζη απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο πολύπειρος Χιώτης.

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ (73’ Κίκε), Βλάχος (59’ Μάντζης), Θέος (59’ Ποκόνγκ), Μίλιτς.

Απόλλων (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Κύργιας, Δεληζήσης, Χιντζίδης (59’ λ.τρ. Βαλεριάνος), Κονέ, Τσιάρας, Ρομάνο (46’ Σιατραβάνης), Τζάνης (78’ λ.τρ. Πάνος), Κάσσος, Πετρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected