Football League

Παναιγιάλειος – Λαμία 1-0

e6c5ec4137a2831befad7e6d46559451_LΤη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος.

Η πρώτη ήταν την 4η αγωνιστική επί του τότε πρωτοπόρου Αγροτικού Αστέρα, τον οποίο γκρέμισε από την κορυφή, και τέσσερις αγωνιστικές μετά έκανε το ίδιο και κόντρα στη Λαμία νικώντας ξανά με 1-0.

Οι Αιγιώτες έγιναν η πρώτη ομάδα που όχι απλά κερδίζει τους «κυανόλευκους», αλλά σκοράρει κόντρα σε αυτούς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Τσιλιγκίρη να χαρίζει με ωραίο σουτ ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, η Λαμία πίεσε όσο μπορούσε προς το τέλος, ο Τεννές ανακάτεψε την τράπουλα μήπως και πάρει λύσεις από τους Τσούκαλο και Αυγενικού, αλλά τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Οι Φθιώτες είχαν μία πολύ καλή στιγμή, αυτή στο 82′ με τον Αναστασιάδη, ο οποίος αστόχησε. Έτσι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Δοκάρι είχε ο Φερφελής.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Βλάχος (19′ Κοντοές), Ντέμο, Τσιλιγκίρης (89′ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης (62′ Μωυσίδης), Κρητικός, Σκαρτσίλας

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου (46′ Πεταυράκης), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (74′ Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (68′ Τσούκαλος), Βάντερσον, Φερφελής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected