Football League

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός 1-0

panserraikos-axarnaikos-24410Μία πολύ σημαντική και ιδιαίτερα χρήσιμη νίκη πήρε ο Πανσερραϊκός στον αγώνα με τον οποίον και είπε… καλημέρα στο 2017.

Οι “κόκκινοι” κέρδισαν με 1-0 τον Αχαρναϊκό χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανούλα στο 23΄ και πανηγύρισαν τρίποντο μετά από αρκετό καιρό, παίρνοντας παράλληλα ψυχολογία ενόψει της… ανηφόρας που έχουν να διανύσουν και των αγώνων με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με το serressport, το ματς ήταν μέτριο, χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με πολλές σκληρές μονομαχίες και με τον Αχαρναϊκό να απειλεί ελάχιστα την εστία του Ηλία Μέλκα, ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε την καλύτερη ευκαιρία που του δόθηκε να βρει δίχτυα και με σωστή διαχείριση στην συνέχεια, παρότι οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως λόγω ιώσεων και με το απουσιολόγιο να έχει αρκετά ονόματα παρέταξε μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, αλλά οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα, περιορίζοντας τα ατού του αντιπάλου και διατηρώντας μετά από αρκετό καιρό το μηδέν.
Μάλιστα στα τελευταία λεπτά το έργο των Σερραίων έγινε ακόμη πιο απλό, καθώς ο Αχαρναϊκός έμεινε με 10 παίκτες και κάπου εκεί τελείωσε η όποια προσπάθεια του για να διεκδικήσει και την ισοπαλία.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Μέλκας, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Φουσού (66΄ λ.τ Σιάκκας), Ρούτσης, Τσιμίκας, Κάκκο (56΄ Χατζηδημητρίου), Τσούτσης (88΄ Κτιστόπουλος), Κανούλας

Αχαρναϊκός : Αποστολίδης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Πλαβούκος (52΄ Ντάγκρας), Κυριαζόπουλος, Σταμούλης (88΄ Ζαχαρός), Μουστάκης, Τζιώρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected