Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Σπουδαίες μεταγραφές για τον Ερμή Τριλόφου!

Χωρίς τίτλοΜε στόχο να διεκδικήσει όλες τις ελπίδες που έχει για να παραμείνει στη Β Ερασιτεχνική, ξεκίνησε τις μεταγραφικές του αναζητήσεις ο Ερμής Τριλόφου.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντική εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες αλλά και με νεαρούς που θα βοηθήσουν με το ταλέντο τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, παίκτες του Ερμή θα είναι οι Αλέξης Κοτσαγκόγκος και Δημήτρης Χαλίλη, που έμειναν ελεύθεροι από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (φωτ) αλλά και οι Κλόντι Τσάνι (Μακεδόνας Βέροιας), Σάββας Τσάκας (Απόλλων Λυκογιάννης) και Χρήστος Τσάκας (Προμηθέας Βέροιας)

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για τους Κοτσαγκόγκο και Χαλίλη

“Αποχώρησαν από τον Μέγα Αλέξανδρο οι Αλέξης Κοτσαγκόγκος και Δημήτρης Χαλίλη.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την αποχώρηση με μεταγραφή στην ομάδα του Ερμή Τριλόφου του Αλέξη Κοτσαγκόγκου και του Χαλίλη Δημήτρη.

Ο πρόεδρος Καλαϊτζίδης Ανδρέας και το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου ευχαριστεί τον Αλεξη Κοτσαγκόγκο για την προσφορά του, το πάθος που έδειξε αγωνιζόμενος όλα αυτά τα χρονιά στην αγαπημένη μας ομάδα. Η πόρτα της ομάδας είναι και θα είναι πάντοτε ανοικτή.

Τους εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες στην ομάδα του Ερμή Τριλόφου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected