Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χαλαρά και 3-0! (vid)

C1W8whZWgAAP2W6Η Ρεάλ υποδέχτηκε τη Σεβίλλη στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και παρά το γεγονός πως πέρασαν αρκετές ημέρες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της (18/12), δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στους Σεβιγιάνους, “καθαρίζοντας” από το ημίχρονο το παιχνίδι, με τρία γκολ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, “φώναξε” με τη σημερινή του εμφάνιση “είμαι εδώ” τόσο στους οπαδούς της “βασίλισσας” όσο και στον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο 25χρονος πήρε από το χέρι την ομάδα του και με δύο προσωπικά του τέρματα, έβαλε τη Ρεάλ με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας.

Η… κολομβιανή παράσταση άρχισε από νωρίς. Ο Χάμες πήρε τη μπάλα έπειτα από το κλέψιμο του Κασεμίρο και με πανέμορφο πλασέ, έξω από την περιοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ρίκο, ανοίγοντας το σκορ στο 11′.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μόντριτς έφτασε κοντά σε μια… γκολάρα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Και αφού ο Σέρχιο Ράμος έλειπε, ο Βαράν δεν έχασε την ευκαιρία να μεταμορφωθεί σε… Ισπανό. Ο αμυντικός των γηπεδούχων, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κρός, πήρε την κεφαλιά, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ, σε 2-0, στο 29′.

περισσότερα για το παιχνίδι και βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected