Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μόνο αυτή θα μπορούσε να βάλει “στοπ”! (vid)

de2

Η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Τσέλσι στο “White Hart Lane” και δεν της επέτρεψε να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Άρσεναλ με 14 σερί νίκες. Και τα δύο γκολ με κεφαλιά του Άλι από σέντρα του Έρικσεν 

Η μεγάλη νικήτρια του λονδρέζικου ντέρμπι ήταν η Τότεναμ, καθώς επικράτησε 2-0 της Τσέλσι στο “White Hart Lane”, με πρωταγωνιστή τον Ντέλε Άλι.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος πέτυχε και τα δύο γκολ των “spurs” με κεφαλιά, αμφότερα από εξαιρετική σέντρα του Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο και τις δύο φορές είχε τροφοδοτήσει ο Κάιλ Γουόκερ από δεξιά.

Παρόμοια λοιπόν τα τέρματα του Ντέλε Άλι στο 45’+1 και στο 54′, με τα οποία πλέον μετρά 10 στην φετινή Premier League, όσα και ο συμπαίκτης του, Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ ανέβηκε στην 3η θέση, προσπερνώντας την Άρσεναλ, αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία ισοβαθμεί, αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Όσον αφορά στην Τσέλσι, προερχόταν από 13 σερί νίκες, έτσι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το σπουδαίο ρεκόρ της Άρσεναλ, οποία είχε 14 σερί επιτυχίες το 2001.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παραμένει φυσικά πρωτοπόρος, με την Λίβερπουλ όμως που ακολουθεί να μειώνει την απόσταση από την κορυφή στους 5 βαθμούς.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected